L’Ateneu ABI ens proposa organitzar conjuntament una sortida mensual al teatre. En aquesta ocasió anirem al Teatre Nacional de Catalunya a veure “MOLT SOROLL PER NO RES”, de William Shakespeare.

Àngel Llàcer, que és el director de l’obra, situa la comèdia més festiva de Shakespeare durant l’època daurada del cinema popular americà dels anys cinquanta, i transforma la mascarada dels amants de Sicília en l’ebullició d’un plató que posarà en crisi la frontera que separa ficció i realitat. Entre el desig i l’orgull, els amors i les inseguretats, una gran companyia d’actors i actrius ballarà al ritme de la música en directe de Cole Porter, per convertir aquesta comèdia romàntica, tenyida per les ombres del melodrama, en un apassionat cant a la vida. Una apologia de la sensualitat com a motor de la nostra existència.

La sortida es farà el dijous 15 de desembre de 2016. Horari de sortida: 18.45 h davant de La Unió i 19 h a la Plaça Lluís Companys. Preus: 20 € carnet Jove 30 € adults. Venda d’entrades del 9 al 24 de novembre al Cafè Colon i Perruqueria Mestres.