El proper 24 de febrer a les 18h tenim el plaer de rebre al nostre teatre els companys i companyes del grup teatral Els Titelles i la seva ultima proposta “CABARET BUENO” amb una posada en escena que ens deixa senzillament sense paraules.
Us deixem un text petit on ens expliquen una mica més d’aquesta obra.
Les entrades ja estan disponibles i les podeu trobar a l’enllaç que veureu més avall i a la pestanya de venda d’entrades de la web, no us dormiu i us quedeu sense que l’aforament és limitat.

CABARET: el cabaret és un tipus d’ espectacle de varietats, generalment nocturn, que combina cançons i textos diversos, així com l’ actuació d’ humoristes, il.lusionistes i altres números de la cultura popular. Alguns d’ aquests espectacles es consideraven més aviat indecents, ja que buscaven el glamur amb balls insinuants, plomes, purpurines i un maquillatge gens discret. Va tenir molt d’ èxit la primera meitat del segle XX.
BUENO: que és adequat i convenient. Que és excel.lent en el seu gènere. Que té en alt grau les qualitats desitjables. Que és carateritza per la seva bondad natural i els bons sentiments .
CABARET BUENO: espectacle de varietats que combina textos de Chema Rodriguez i Karl Valentin amb cançons molt conegudes del cuplet català.

Aquest espectacle, el dediquem al nostre amic i company Ramon Bueno. Creiem que és la millor manera de recordar-lo i de retre-li un molt merescut homenatge. Sempre seràs amb nosaltres. Va per tu, amic!