Estimats i estimades que tal tot?
Esperem i desitgem que les vacances hagin estat tot el que esperàveu, heu descansat i també divertit tot el possible per carregar bé les piles perquè ens espera una nova temporada d’allò més animada, que comença ja mateix al setembre.

Us volem presentar totes les propostes que es duran a terme durant el curs, és a dir les nostres seccions/grups, tallers o propostes que començaran a partir de setembre fins al juny i les quals ja tenen oberta les inscripcions.

Més endavant ja us anirem informant com sempre de la programació puntual o estacional perquè també aneu reservant dates.

I Començem amb les novetats:

-Escola d’escacs La Unió, classes els dimecres de 16h a 19h amb 3 nivells d’aprenentatge:
Iniciació i avançat fins als 12 anys
Adults a partir dels 12.
Inscripcions a través del seu email escolaescacsmontcada@gmail.com.

-Colla Infantil de Gitanes.
Assajos els diumenges a partir de les 17:30h, poden participar els i les petites a partir dels 7 fins als 12 anys Inscripcions a l’email info@la-unio.cat

-Aula de Dibuix “MANGA”.
Les classes començaran el 16 de setembre i seran els divendres de 16:15h 17:30h per a joves de 12 a 17 anys.
Inscripcions a info@la-unio.cat

-Aula de Cuina.                                                                                                                                      Aquesta temporada es renova el format i ara tant els adults com els més joves i petits, cuinaran alhora que la nostra professora.
Inscripcions a través de la web, app per a mòbils o per email a info@la-unio.cat

I per descomptat els nostres grups habituals que també tenen les seves insripcions obertes i als quals us animem a participar-hi.
Gimnàstica Ritmica, Grup de teatre Tea345, Grup de la dona de La Unió,
Dansa Jazz La Unió Susana Arevalo, Club Tennis Taula La Unió, Grup de teatre La Finestra Estrabica i l’Aula de Musica.

Per a totes les activitats i tallers teniu més informació al apartats de grups del web i a  través del correu electrònic info@la-unio.cat.

Salutacions.