La Unió i l’Abi, satisfetes amb la resposta de la ciutadania.

Fotografia: Fidel Casajuana

Fotografia: Fidel Casajuana

La cadena humana organitzada per La Unió i l’Abi ha aplegat aquest dissabte centenars de persones que s’han afegit a la iniciativa d’ambdues entitats destinada a recaptar fons per a la Marató de TV3, enguany dedicada a l’investigació contra el càncer. Malgrat que no s’ha aconseguit l’objectiu inicial d’unir alhora les seus ambdues entitats perquè ha faltat públic en alguns punts del recorregut entre l’avinguda de Catalunya i el carrer Colon, el cert és que l’activitat ha tingut força participació especialment des de la rambla dels Països Catalans i fins a l’inici del carrer Major, gràcies a què s’hi han sumat moltes de les persones que estaven passejant per la Fira de Nadal. Fins i tot s’hi han afegit l’alcaldessa i altres regidors del consistori.

El més positiu és que hem sumat donatius per a la Marató que era el que volíem, més enllà de fer la cadena humana i s’ha demostrat, d’altra banda, que la ciutadania és solidària i té ganes de col·laborar”, ha manifestat Miquel Àngel Gràcia, president de l’Abi, a la fi de l’acte. En la mateixa línia, el president de La Unió, Jordi Escrigas, opina que l’any vinent s’ha de tornar a repetir l’experiència: “Intentarem implicar més entitats perquè així segur que la cadena serà completa”.

Més activitats

Aquesta tarda seguiran les activitats per recaptar fons, concretament a La Unió,on l’Agrupació de Pessebristes farà un pessebre en què, les persones que vulguin, podran afegir les figures aportant un donatiu d’un euro. Diumenge s’ha programat el festival solidari, de 10 a 14h, amb activitats del Grup de la Dona de l’entitat i l’actuació del Club Gimnàstic La Unió, el Club de Ball Invicto, el Grup de Ballet Dansa Jazz, La finestra estràbica, les escoles de ball Eva Nieto, Jym’s i CirQs Dance Studio, el Club de Ball esportiu Endansa, el grup Amigos del baile de Montornès i Nou Salsa. També hi haurà una xocolatada,  i la venda de manualitats elaborades pel Grup de Dones de l’associació.

Notícia publicada:

http://www.laveu.cat/NOTICIES/default.cfm/ID/200792/T/tots-units-mans-donar-suport-marato-tv3.htm

Podeu trobar més fotografies de l’acte al blog:  http://elmasrampinyo.blogspot.com.es/