Benvinguts a la segona edició de WEYDance, el Workshop Express Your Dance! Un esdeveniment únic i emocionant que combina diferents metodologies per al ball, l’expressió corporal i que compta amb preus especials per als socis de La Unió.

Organitzat per Vibra On, WEYDance ofereix una jornada plena de diversió i aprenentatge. Imagina un dia sencer dedicat al ball, on podràs submergir-te en diferents estils i descobrir la teva passió pel moviment. La pista de ball t’està esperant!

La jornada comença al matí amb una obertura especial a les 9.30, seguida per l’inici de l’esdeveniment a les 10.15. L’adrenalina s’elevarà mentre et submergeixes en classes i tallers impartits pels millors professionals del sector. L’hora del menjar, de 13.00 a 15.30, et permetrà recarregar energies i compartir les teves experiències amb altres amants del ball.

A la tarda, a partir de les 15.30, tornarem a la pista amb més intensitat, portant les teves habilitats i el teu entusiasme al següent nivell. No importa si ets principiant o expert, hi ha opcions per a tots els nivells. Pots triar participar durant tot el dia o unir-te a les classes i tallers que més t’atreguin.

En aquesta edició, comptem amb una al·lucinant masterclass de Vibra On®️ i una emocionant masterclass de Zumba Fitness®️. A més, podràs gaudir de les vibracions i la llibertat del Estaticdance, descobrir el teu poder i sensualitat en el taller de Sexy Urban, i submergir-te en els ritmes contagiosos del Dancehall. Però això no és tot! La masterclass interactiva de WEYDance et portarà a una experiència única i et permetrà formar part d’una història en moviment juntament amb altres assistents.

No perdis l’oportunitat de participar en aquest esdeveniment inoblidable i ser part de la vibrant comunitat de WEYDance. Vine i desferma la teva passió pel ball!

Ens veiem en la pista de ball de WEYDance!