Demà, dimecres dia 17 a les 20 h. a la Sala d’Actes de l’entitat, tindrà lloc una  Xerrada informativa de l’ANC, sobre la Cadena Humana que es farà el proper 11 de setembre. Us hi esperem !!!

  • INFO CADENAL’Assemblea Nacional Catalana (ANC) és una organització de base transversal i unitària que té com a objectiu la independència de la nació catalana per mitjans democràtics i pacífics.
  • Compta amb més de 400 assemblees territorials repartides arreu del país i una cinquantena d’assemblees sectorials, que articulen desenes de milers de persones que treballen desinteressadament per la llibertat col·lectiva.
  •  L’ANC va organitzar  la mobilització més multitudinària de la història dels Països Catalans i una de les més grans d’Europa l’Onze de Setembre del 2012 amb la culminació de la Marxa cap a la Independència.

 

El pròxim 11 de Setembre L’Assemblea Nacional Catalana organitza una cadena humana que travessarà Catalunya de nord a sud, serà la Via Catalana. Són 400 quilòmetres de llargada i caldrà molta gent perquè sigui un èxit. Necessitem que tothom s’inscrigui per garantir la mobilitat i la distribució per tot el recorregut.

Per això estem contactant amb vosaltres,  doncs ens agradaria saber si voleu col·laborar enviant aquesta informació a tots els vostres socis, amics i simpatitzants o fins i tot fent de centre de recollida d’inscripcions a la vostra seu o local.

En cas afirmatiu us preguem que ens envieu un correu a montcadaireixac@assemblea.cat

i contactarem amb vosaltres.

 Us informem que des del  dijous 4 de juliol, a les 12h del migdia s’ha obert el període d’inscripció per apuntar-se a la Via Catalana. Si sou de Montcada i Reixac us recomanem que les inscripcions les feu a través del nostre formulari ON-LINE  per tal de poder anar tots junt. Si sou una família, o entitat o un col·lectiu (equip esportiu, entitat social, cultural, popular, etc…) ,  i voleu estar tots junts en el mateix tram, el millor que podeu fer és omplir també el nostre formulari on-line.  El podeu trobar clicant el següent link:

https://docs.google.com/forms/d/15dXVdUOtTtuhUaloyxZ_NdGpdJMOOJtlZL0cyETAbAo/viewform

 

Tornem a fer visible al món sencer que no ens aturarem.

Ara és l’hora de la Via Catalana!

Moltes gràcies,

 

Via Catalana cap a la Independència

ASSEMBLEA  NACIONAL CATALANA MONTCADA I REIXAC