Després de l’estiu, l’Entitat comença un nou curs, amb nous reptes i noves propostes. Els grups ja comencen les activitats diàries, informeu-vos dels horaris i participeu en les seves activitats. A La Unió hi podeu fer activitats diverses amb el Grup d’activitats per a la Dona, el Club Gimnàstic, el Club de Tennis Taula, el Grup de Ballet Dansa Jazz, el Grup de Balls de Saló Invicto, el Grup de Teatre TEA345, l’Aula de Música i la comparsa de Carnaval La Unió s’Engresca.

cleanEnguany ens agradaria oferir-vos una activitat fixa al mes. En principi seran els tercers diumenge de cada mes, tot i que dependrà de la disponibilitat de la nostra sala i de les activitats que desenvolupin el nostres grups. Començarem aquest proper diumenge, 21 de setembre, amb l’espectacle teatral CLEAN. Esperem que participeu en les activitats proposades i que en feu publicitat entre les vostres amistats i coneguts. Us necessitem per tal que el que fem a La Unió arribi arreu.

El proper diumenge 21 de setembre a les 18 hores, tornen els espectacles a La Unió. En aquesta ocasió, ens visita el grup BOBOMBIN, amb el seu espectacle CLEAN!. És un espectacle on agafa rellevància el llenguatge del gest, el clown i el teatre d’objectes, influït per la metodologia teatral del dramaturg francès Jacques Lecoq. Des del propi clown dels actors intenten arribar a diferents propostes escèniques com l’acrobàcia, la música, la improvisació o les titelles. CLEAN! pretén no ser només un espectacle còmic típic clownesc sinó que inclou clown tràgic, humor absurd i amb dosis de “meta-teatre”. Tot això fa que sigui un espectacle dinàmic i variat. Us esperem!