Diumenge 13 de març, en el seu desplaçament a la Torre de Claramunt, el Sènior A del Club Tennis Taula la Unió categoria 2aB, va aconseguir l’ascens matemàtic de categoria a la 2a divisió Provincial A.

El partit va finalitzar amb un resultat de 3-4. El triplet format per Miguel Alcon, Néstor Troncoso i Carlos Fernández es va imposar en el dobles final al 2n classificat, certificant així, l’ascens de categoria quan encara falten tres jornades per finalitzar la fase regular.

Ara, l’objectiu de l’equip, en les jornades que queden serà mantenir la primera posició de grup, ja que els afavorirà en l’encreuament pel play-off del títol de lliga, objectiu que es pot aconseguir la propera jornada a casa guanyant a l’IES MAC de Cornellà, que és el darrer classificat del grup.

tennis taula la unio

L’equip de 2aB d’esquerra a dreta: Nestor Troncoso, Carlos Fernández, Miguel Gil i Miguel Alcón.

El 3aA ha caigut en el camp del CTT Badalona per 2-4 i manté l’última penúltima plaça del grup. Els dos punts del Club Tennis Taula La Unió els ha assolit Daniel Mateo, fent els seus companys molt bons partits.

Per contra, el 3aB s’ha imposat per 1-5 als Lluïsos de Gràcia, segon classificat del grup 3, amb punts de Paco, Jaume i Xavi. Aquesta victòria els col·loca a tocar dels llocs de play-off d’ascens, objectiu a principi de temporada impecable. La setmana vinent rebran al Congrés a casa.