La Unió de Mas Rampinyo enguany celebra el seu centenari. Donada la situació de pandèmia no s’ha pogut fer al mes d’abril, però s’està preparant la celebració amb diversos actes durant el darrer trimestre de l’any.

100 anys son molts anys i per això voldríem fer un retrobament una mica especial i emotiu amb tots els que durant alguna etapa de la seva vida, hagi estat part activa d’ella.

Has ballat Gitanes o Esbart?? Has fet gimnàstica o Carnaval?? O potser has fet Teatre o Pastorets?? No clar, has tocat a la Banda de trompetes i tambors o has ballat als grups de Balls de Saló o de Ballet… O has fet Música?? Ara us hem fet pensar, eh ???

No us agradaria retrobar-vos amb els que vau formar una petita part de la història d’aquesta Entitat?? Parla amb els de la teva colla, del teu grup, potser ens podeu ajudar.

El proper 27 de novembre d’enguany, volem organitzar el Festival del Centenari de La Unió a la Sala d’actes. Un Festival, com ja us hem dit, que sigui emotiu… No patiu, no venim a lluir-nos, no patiu pel vestuari, de moment només volem saber si hi ha gent disposada a participar-hi.

Per això demanem la vostra col·laboració i que parleu amb qui li pugui fer gràcia la idea. Feu-nos arribar un mail a: festival100@la-unio.cat, i ens expliqueu qui sou i que voldríeu fer.

No caldrà molta implicació a dies d’assaig… Cada grup es podrà organitzar i veure els dies que li facin falta. Com a molt creiem que seria 2-3 dies al mes de Novembre.

Que us animeu??

Necessitem la vostra resposta abans del 6 de Setembre. Entre tots ho podem fer possible i remoure alguns dels sentiments que hem viscut a La Unió.