Uns anys més entre tots, hem tornat a aconseguir que el festival solidari per la marató de tv3 sigui un èxit i s’assoleixi l’objectiu d’aportar el màxim possible per a la fundació, amb un marcador final de 3841,00€.
Com sempre volem agrair la participació de les escoles de ball i escèniques del municipi, aquest any representades per Jym’s Studio i Gris Dance Territori Musical, sense les quals aquest festival no seria el mateix, moltíssimes gràcies per la feina que feu amb els petits i els grans.
Gràcies a les incombustibles dones que formen el grup de la Dona de La Unió, que durant tot el matí van estar a la porta amb la paradeta de manualitats, no podríem entendre el festival si no estiguessis vosaltres!!!
Gràcies a protecció civil per un any més donar-nos el suport necessari perquè l’aforament estigués controlat en tot moment, aquesta és casa vostra i ho sabeu.
L’any que ve tornarem amb noves propostes per fer encara més gran, un festival que any rere any demostra que quan la gent s’ajunta succeeixen coses meravelles.

Us deixem amb una galeria d’imatges del festival.
Fins al proper any!!!