Aquest any, en motiu de la Festa Major de Mas Rampinyo 2015, tenim diferents concursos actius a les nostres xarxes socials .

A Facebook: 

Pots aconseguir una entrada doble per al concert de la Sant Andreu Jazz Band, dient-nos amb quí vols anar a veure l’espectacle. El guanyador es farà públic a la Pàgina de Facebook de La Unió de Mas Rampinyo el 16 d’Abril a les 12:00h

A Twitter: 

Pots aconseguir una entrada doble pera l’espectacle d’Esbart. Per a poder participar has de retuitejar el següent twitt. El guanyador es dirà el 20 d’abril al twitter de la Unió de Mas Rampinyo.

A Instagram:

Pots aconseguir un sopar per a dues persones al Restaurant Ebano Gastro bar. Per a participar només cal que feu el següent:Festa Major de Mas Rampinyo

1- Fotografies de la Festa Major de Mas Rampinyo 2015

2- Seguir a @uniomasrampinyo i @ebanogastrobar a instagram

3- Etiquetar les fotografies amb les etiquetes #festamajor15 i #masrampinyo

4- No hi ha límit de fotografies a penjar per usuari.

5- Ser l’autor de la fotografia.

6- El perfil d’Instagarm ha de ser públic

7- S’acceptaran fotografies fins el 26 d’abril a les 24h

El guanyador es farà públic el 29 d’abril mitjançant la compta d’Instagram de la @uniomasrampinyo.

Us animem a participar 😉

 

Bases Legals dels concursos de la Festa Major a les Xarxes Socials: 

1. Empresa organitzadora del concurs  

S.C.R. La Unió de Mas Rampinyo organitza tres concursos mitjançant les seves xarxes socials amb l’objectiu de difondre diferents actes de La Festa Major de Mas Rampinyo 2015.  La participació en els presents concursos suposa l’acceptació íntegra d’aquestes bases. Facebook, twitter o instagram no patrocinen, avalen ni administren cao d’aquests concursos, ni estan asociats al mateix. El participant proporciona la seva informació a La Unió de Mas Rampinyo i no a Facebook, twitter o instagram. Existeix una desvinculació total entre els participants i les plataformes socials. Qualsevol pregunta, comentari o queixa en relació a la promoció s’ha de dirigir a La Unió de Mas Rampinyo.

2. Dates del Concurs

Els concursos començaran des del moment de la publicació d’aquests en cada una de les xarxes socials corresponents, i finalitzaran el día que s’ha esmentat enteriorment en cada una.

3. Legitimació per participar 

Durant el període indicat, podran participar en el concurs i ser guanyadors del mateix, totes aquelles persones que participin i compleixin les normes específiques de cada concurs.

4. Per participar s’han de cumplir els següents requisits generals:

– Ser persona física.

– Acceptar les bases.

– Tenir el perfil públic.

5. Premi

Les persones seleccionades guanyaran el que s’especifica en cada un dels concursos anteriorment.

El premi no podrà ser bescanviat pel seu valor en metàl·lic.