Comencem la temporada teatral a La Unió. El diumenge dia 18 de gener a les 18 hores el Grup de teatre TEATROIA’T ens representarà l’obra «SENSE SOSTRE», a partir de textos de Karl Valentin, Quim Monzó i Pere Calders.

El preu de les entrades serà de 4 € els Socis i 5 € públic general.

teatroiat
El teatre de l’absurd es caracteritza per diàlegs aparentment sense significat, repetitius i dramàtics i amb poques connexions lògiques, que creen una atmosfera molt especial. Si en el passat aquest tipus de teatre era només portador de dramatisme, recentment el públic ha descobert també el seu vessant tragicòmic i aquest espectacle ens mostra l’interès del grup per experimentar nous camins.

Teatroia’t ha volgut fer una aposta per aquest gènere, explicant-nos, mitjançant històries diverses i aparentment absurdes, la vida d’un campament de Homeless. En aquestes històries trobareu tendresa, desesperació, esperança, lluita, somnis, confidències i una ratlla molt fina entre la realitat i la ficció més.

Uns personatges amb una vida, un passat i sobretot un futur incert, pero plé d’esperança, la vida al carrer fa d’aquests personatges gent vulnerable pero algú malgrat tot vetlles per ells, una mena d’esperit, un àngel de la guarda que neteja cada nit els seus cors.

 

Intèrprets: Laura Guerrero, Rosa Puig, Julià Ferri, Maria Sanchez, M. Carmen Martín, Elisa Riera i Isabel Pérez

Escenografia i vestuari: Núria Vilalta
Regidor: Albert Vilagut

Ajudant de regidoria: Begoña Minguez.
Direcció: David Velasco